Peperiksaan Perkhidmatan Penolong Pegawai Sains C29 Kertas II (Hospital Universiti Sains Malaysia) 19 Julai 2017 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department ) Bahagian Sumber Manusia (Human Resource Division), 2017)
Peperiksaan Perkhidmatan Penolong Pegawai Sains C29 Kertas II (Hospital Universiti Sains Malaysia) Tarikh : 19 Julai 2017 (Rabu)