Peperiksaan Perkhidmatan Jurufotografi B19 Kertas II (Ujian Praktikum & Teori) 19 Julai 2017 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department ) Bahagian Sumber Manusia (Human Resource Division), 2017)
Peperiksaan Perkhidmatan Jurufotografi B19 Kertas II (Ujian Praktikum & Teori) Tarikh : 19 Julai 2017 (Rabu) Masa : 9.00 Pagi – 11.00 Pagi (2 Jam) Tempat : Kampus Induk