MSG384 - Introduction to Geometric Modelling (Pengenalan kepada Pemodelan Geometri) - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (2019)
Second Semester Examination 2018/2019 Academic Session June 2019 MSG384 - Introduction to Geometric Modelling (Pengenalan kepada Pemodelan Geometri)