MGM561 - Statistical Methods for Research (Kaedah Statistik untuk Penyelidikan) - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (2019)
Second Semester Examination 2018 / 2019 Academic Session June 2019 MGM561 - Statistical Methods for Research (Kaedah Statistik untuk Penyelidikan)