Faham Ahlus Sunnah Dalam Dasar Keagamaan Majlis Hal Ehwal Ugama Islam Dan Adat Istiadat Melayu Perlis Antara Tahun 1964-1976 Dan Kesannya Terhadap Institusi Massa - Abdullah, Azmi (Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan, 1983)
Kajian ini adalah bertujuan untuk melihat polisi Majlis Hal Ehwal Ugama Islam Perlis terutamanya tentang dasar keagamaan institusi itu terhadap institusi dan organisasi massa.