MAT251 - Introduction to Operations Research (Pengantar Penyelidikan Operasi) - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Pusat Pengajian Sains Matematik, 2019)
Second Semester Examination 2018/2019 Academic Session June 2019 MAT251 - Introduction to Operations Research (Pengantar Penyelidikan Operasi)