MAT181 - Programming for Scientific Applications (Pengaturcaraan untuk Penggunaan Sains) - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Pusat Pengajian Sains Matematik, 2019)
Second Semester Examination 2018 / 2019 Academic Session June 2019 MAT181 - Programming for Scientific Applications (Pengaturcaraan untuk Penggunaan Sains)