Faktor-Faktor Yang Mempengaruhi Keagresifan Remaja Di Daerah Istimewa Yogyakarta - Mu’arifah, Alif (2015)
Keagresifan dalam kalangan remaja merupakan antara isu penting yang perlu di fahami dalam konteks pengaruh luar dan dalaman. Oleh itu, kajian ini berfokus kepada sekumpulan remaja di daerah istimewa Yogyakarta di Indonesia untuk mengupas perkara ini.