Buletin Sejahtera: #USMFit pendekatan USM Style dalam meningkatkan kelestarian kesihatan - IPPT, Institut Perubatan & Pergigian Termaju (Advanced Medical & Dental Institute (AMDI), 2018)
Isu Buletin Sejahtera ini adalah inisiatif Institut Perubatan dan Pergigian Termaju untuk meningkatkan kefahaman masyarakat terhadap pelbagai isu kesihatan. Pelbagai maklumat berkenaan kesihatan terkandung di dalam isu Buletin Sejahtera ini. Artikelartikel dalam edisi Buletin Sejahtera ini disumbangkan oleh pelbagai pihak dari kumpulan Pensyarah, Pakar Klinikal, Pegawai Sains dan Pegawai Penyelidik di Institut Perubatan dan Pergigian Termaju (AMDI).