Buletin Sejahtera: pendekatan sainstifik untuk meningkatkan kesihatan dan kesejahteraan - IPPT, Institut Perubatan & Pergigian Termaju (Advanced Medical & Dental Institute (AMDI), 2018)
Isu 5 Buletin Sejahtera ini memberikan pelbagai maklumat berkenaan kesihatan yang dapat dimanfaatkan oleh pelbagai lapisan masyarakat. Artikel-artikel yang terkandung di dalam isu Buletin Sejahtera ini memberikan penekanan saintifik kepada pelbagai isu kesihatan. Artikelartikel dalam edisi Buletin Sejahtera ini disumbangkan oleh pelbagai pihak dari kumpulan Pensyarah, Pakar Klinikal, Pegawai Sains dan Pegawai Penyelidik di Institut Perubatan dan Pergigian Termaju (AMDI).