Mengarkibkan Konsert-Konsert yang telah Dikendalikan oleh Pusat Seni Sempena Sambutan Ulang Tahun USM yang Ke-25 - Abdul Aziz, Abdul Razak (Pusat Pengajian Seni, 2007)
Satu bengkel komposisi muzik dan persembahan oleh Sarah Hopkins