Stress in academic life of pharmacy students: Psychophysiologicala assessment via cardiovascular reactivity experiment. - Nori, Ali Yousif (2011)
Kajian stres dan kajian kereaktifan kardiovaskular terhadap stres merupakan salah satu kajian utama di dalam perkhidmatan kesihatan pada masa sekarang. Ianya telah dapat ‘menambah nilai’ kefahaman tentang sikap dan sifat manusia terhadap cabaran kehidupan mereka sehari-hari.