Relationship of perceived convenience and design of learning contents on distance learners in USM via sms learning technology. - Johari, Siti Sarah Mohd (2011)

(untitled)
Tujuan utama penyelidikan ini adalah untuk mengenal pasti faktor-faktor yang mempengaruhi niat pelajar jarak jauh untuk menggunakan pembelajaran menggunakan telefon bimbit melalui teknologi SMS (SMS-learning).