Cell death mechanism induced by15-deoxy prostaglandin J2 and 17β-estradiol in er-positive and er-negative breast cancer cell lines. - Aziz, Rabail Nasir (2011)
Kanser payudara adalah kanser yang paling utama di kalangan wanita Malaysia. Peningkatan insiden penyakit ini di seluruh dunia menunjukkan kepentingan terhadap kajian untuk mengkaji dan mengenal pasti terapi yang lebih berkesan dan efektif untuk melawan kanser payudara.