Hubungan kerisauan ujian dan gaya coping serta prestasi peperiksaan dalam kalangan pelajar Institut pendidikan guru Malaysia. - Gurusamy, Sinnamachi (2011)
Tujuan kajian ini ialah untuk mengenal pasti perhubungan yang wujud antara kerisauan ujian dan gaya coping dengan prestasi peperiksaan dalam kalangan pelajar-pelajar institut pendidikan guru yang mengikuti bidang pengkhususan yang berlainan.