The effect of different polishing systems on the surface roughness of the tooth coloured restorative materials. - Nema, Zaid Hameed Mohammed Ali (2010)
Kajian ini bertujuan mengkaji kekasaran permukaan simen glass ionomer terisi nano berbanding dengan simen glass ionomer terisi mikro dan komposit terisi nano, dengan menggunakan tiga jenis teknik gilapan yang berbeza.