The concept of innovation in the Malaysian housing industry. - Lai, Kong Seng (2011)
Kebelakangan ini, inovasi telah dikenalpasti sebagai faktor utama untuk mempertahankan daya persaingan. Penyelidikan terdahulu menunjukkan tahap pelaksanaan inovasi dalam industri perumahan masih lembab dan adalah tidak rasional untuk mengaplikasikan sebarang konsep inovasi dari industri lain.