Study on municipal solid waste management in Malaysia : case study in Kuching, Miri and Sibu. - Ling, Song Kai (2011)
Berjuta-juta tan sisa pepejal dijana setiap tahun. Malaysia telah membelanjakan banyak wang, masa dan ruang untuk perkhidmatan pengurusan sisa ini. Program kitar semula kurang mencapai sasaran yang diharapkan.