Physical, mechanical and environmental properties of denture base poly(methyl methacrylate) filled with hydroxyapatite. - Aldabib, Jamal Moammar Mohamed (2011)
Dalam bidang pergigian, resin poli(metil metakrilat) PMMA mampu bertahan sebagai bahan paling sesuai dan popular untuk fabrikasi asas dentur bagi prostodontik boleh tanggal.