Optimal protein-lipid level and replacement of fish meal with plant protein sources in feeds formulated for Pangasianodon hypophthalmus (Sauvage, 1878). - Phumee, Preeda (2011)
Kajian ini dijalankan untuk mengetahui keperluan protein serta kualiti nutrisi kacang soya dan Spirulina (Spiruluna platensis) gred haiwan terhadap patin sutchi, Pangasianodon hypohpthalmus. Terdapat tiga eksperimen berbeza telah dijalankan di dalam kajian ini.