Evaluation of angiotensin ii receptor blockers (ARBS) for drug formulary using objective scoring analytical tool. - Lim, Ming Tsuey (2011)
Satu kajian menilai ubat Penghalang Reseptor Angiotensin II (ARBs) untuk formulari ubat-ubatan dengan menggunakan Alat Analitikal Pengukur Penskoran Objektif (SAT) untuk memilih ARBs secara rasional supaya ubat dapat dimasukkan atau dikecualikan daripada formulari ubat-ubatan Kementerian Kesihatan Malaysia.