Penyeliaan modul bantuan pembelajaran secara komputer-Computer aided fixed learning module (CAFLM) - Romli, Aminah Che (2002)
FLM (Fixed Learning Modul) telah dijadikan bahan untuk dimasukkan ke dalam program CAFLM (Computer Aided Fixed Learning Module) di mana isi kandungannya dipindahkan dari poster ke dalam komputer. Segala isi kandungannya masih dibekalkan. Modul-modul yang berkaitan dengan fisiologi telah dipilih dan dibahagikan mengikut tajuk tertentu seperti sistem saraf pusat, sistem percernaan dan sistem endokrin. Proses menyiapkan CAFLM dilakukan dengan menaip semula teks, melukis serta mengedit gambar yang terkandung dalam poster FLM.