Ucapan oleh Y.A.B. Ketua Menteri Pulau Pinang sempena Upacara Pembukaan Rasmi Kompleks Tun Abdul Razak, Peringkat IA pada 1hb Januari 1977. - Lim, Chong Eu (1977)
Bagi pihak Kerajaan Negeri Pulau Pinang dan Ahli-Ahli Lembaga Perbadanan Pembangunan Pulau Pinang, saya mengambil kesempatan ini mengalu-alukan kedatangan Tuan-Tuan dan Puan-Puan sekelian untuk menyaksikan pembukaan rasmi Peringkat IA Kompleks Tun Abdul Razak pagi ini.