Ucapan Y.A.B. Ketua Menteri Di Pelancaran Resmi Sekim Rukun Tetangga Sektor Midlands pada 4hb September 1976 jam 4.30 petang di Pusat Kawalan (Simpang Jalan Reutens dan Pesiaran Midlands) - Lim, Chong Eu (1976)
Saya ingin mengucapkan tahniah kepada Pengerusi dan Ahli-Ahli Jawatankuasa ini dan penduduk-penduduk Sektor Midlands kerana telah menjalankan tugas mereka dengan penuh minat dan semangat dalam menjayakan Sekim Rukun Tetangga Midlands ini.