Ucapan oleh Y.A.B. Ketua Menteri Pulau Pinang Sempena Pelancaraan Rukun Tetangga Sektor Bukit Gelugor pada 14hb Ogos 1977 jam 5.00 petang di Pusat Sektor Leboh Bingham Pulau Pinang. - Lim, Chong Eu (1977)

(untitled)
Saya ucapkan terima kasih kepada Pengerusi dan Ahli-Ahli Jawatankuasa Rukun Tetangga Sektor Bukit Gelugor kerana sudi menjemput saya untuk meresmikan Upacara Perlaksanaan Kawalan Rukun Tetangga Sektor ini.