Ucapan oleh Y.A.B. Ketu a Menteri Pulau Pinang di Upacara Menanam Tiang Asas Projek Perumahan Murah pada hari Rabu 10hb Ogos 1977 jam 4.30 petang. - Lim, Chong Eu (1977)
Bagi pihak Kerajaan Negeri, saya mengucapkan setinggi-tinggi terima kasih kepada Tuan Yang TerutamaTun Dato Haji Sardon Bin Haji Jubir kerana telah berkenan untuk meresmikan upacara menanam Tiang Asas.