Ucapan oleh YAB Ketua Menteri Pulau Pinang di Majlis Makan Malam Persatuan Penjaja Penjaja Bt. Mertajam yang akan diadakan di Dewan Sekolah Tinggi Jit Sin Jalan Aston Bukit Mertajam pada hari Ahad 5hb Ogos 1976 jam 7.00 malam. - Lim, Chong Eu (1976)
Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada Pengerusi dan Ahli-Ahli Jawatankuasa kerana sudi menjemput saya ke majlis yang meriah ini sempena meraikan Ulang Tahun Persatuan tuan-tuan yang ke 11 dan pembukaan resmi bangunan Persatuan tuan-tuan.