Ucapan oleh YAB Ketua Menteri, Dr. Lim Chong Eu, di jamuan makan malam sempena dengan Mesyuarat Agung Tahunan Dewan Perniagaan dan Perusahaan Melayu pada hari Sabtu 8hb Oktober 1977 di Dragon Palace, Hotel Merlin jam 8.00 malam. - Lim, Chong Eu (1977)
Saya mengucapkan terima kasih kepada yang di Pertua dan Ahli-Ahli Dewan Perniagaan dan Perusahaan Melayu, Malaysia kerana sudi menjemput saya untuk menghaziri majlis tuan-tuan pada malam ini.