Crystallization trials of globin domain of environmental stress protein RsbR from saprospira grandis. - Badai, Siti Suriawati (2011)
RsbR daripada bakteria perakus pantai Saprospira grandis, terdiri daripada dua domain struktur, domain globin N-terminus (residu 12-157) dan domain STAS C-terminus (residu 165-276).