Rekabentuk penyongsang satu fasa 700 watt Menggunakan teknik pemodulatan lebar denyut Sinusoidal berasaskan mikropengawal. - Dollah, Wan Zain Wan (2011)
Tesis ini menerangkan rekabentuk penyongsang satu fasa menggunakan teknik pemodulatan lebar denyut sinusoidal untuk kegunaan umum. Mikropengawal PIC16F628A digunakan sebagai pengawal pensuisan untuk menjana isyarat pemodulatan lebar denyut sinusoidal.