Pembangunan bioproses penukaran bahan Berlignoselulosa kepada gula penurun dan Bioetanol. - Lim , Sheh Hong (2011)

(untitled)
Pelbagai jenis bahan berlignoselulosa telah disaring untuk memperolehi gula penurun yang maksimum melalui sistem fermentasi substrat pepejal dengan menggunakan pelbagai jenis pencilan kulat.