Effect of jet mill operating parameters during the production of ultrafine limestone. - Jamil, Noorina Hidayu (2011)
Pengisaran halus batu kapur di dalam pengisar jet telah dilakukan dengan mengubah kadar suapan, halaju putaran pengkelas dan tekanan pengisar pada lima peringkat. Selain itu, keadaan dalam kebuk pengisar seperti jisim lapisan terbendalir dan tekanan dandang pengisar juga direkodkan.