Automatic image restoration technique for Under/over exposed region. - Zakaria, Mohd Firdaus (2011)
Pelbagai kaedah telah dicadangkan untuk meningkatkan kejelasan, kualiti, dan memulihkan imej yang berada dalam keadaan kurang atau lebih dedahan. Dalam pemulihan imej, tujuan utamanya adalah untuk meningkatkan kejelasan imej.