Passive operating system fingerprinting based on multi-layered sub-signature matching scheme (MLSMS). - Aljammal, Ashraf Hamdan Rashid (2011)
Rangkaian komputer merupakan dimensi yang penting dalam organisasi moden. Oleh itu, usaha memastikan rangkaian ini dapat berjalan pada prestasi puncak dianggap amat penting dalam organisasi ini.