An evaluation of classroom instruction and assessment practices and their effects on learners' reading performance in selected secondary schools in pakistan: a case study. - Khan, Imran (2011)
Pertamanya, kajian ini bertujuan menyelidik cara pembacaan / bacaan diajar kepada pelajar EFL Gred 10 di beberapa buah sekolah menengah terpilih di Pakistan. Yang keduanya, menyelidik amalan penilaian bacaan yang dipraktikkan oleh guru-guru di sekolah berkenaan untuk menilai.