The relationship between internal corporate social responsibilities, organisational commitment, and employee engagement within the banking sector in Jordan. - Suleiman Albdour, Ali Abbaas (2011)
Kajian keratan rentas ini menyelidik tentang perhubungan bersaling antara (CSR) tanggungjawab sosial korporat dalaman dan keterlibatan dan komitmen pekerja dalam sebuah model yang berlandaskan teori pertukaran social.