Effects of cross-fostering and Melatonin supplementation on the Development of hypertension and Renal antioxidant/oxidant system in Spontaneously hypertensive rats. - Lee, Siew Keah (2011)
Pelbagai intervensi di awal hayat SHR telah dilakukan dalam percubaan untuk memprogram semula profil peningkatan tekanan darah dalam SHR tetapi manfaatnya adalah terhad dan sementara sahaja.