Sains Pemakanan: Kacang Lindungi Jantung? - Azmi, Norfarizan Hanoon Noor; Roslan, Syaidatul Nadia (Dewan Bahasa dan Pustaka, 2018)
Tidak banyak orang yang mengetahui bahawa kacang selalunya dimakan ketika bersantai mempunyai khasiat dan penawar pelbagai penyakit.