Sains Tumbuhan: Khasiat Belimbing Pasir - Azmi, Norfarizan Hanoon Noor (Dewan Bahasa dan Pustaka, 2016)
Malaysia negara tropika yang kaya dengan tumbuhan herba. Secara biasanya, herba digunakan dalam perubatan traditional.