Improving Customer Relations Through Social Media Marketing: The Case of Nadee One Enterprise - Mahayudin, Orhisyam (2015)
Media sosial memainkan peranan yang semakin penting dalam pemasaran kontemporari. Oleh itu, ia adalah penting bagi perusahaan kecil dan sederhana (PKS) memahami dan menggunakan Facebook, Twitter dan laman web rangkaian sosial yang lain. Kepentingan media sosial juga telah mempengaruhi perkembangan perniagaan, di mana penggunaan media sosial akan dapat membantu untuk mengukuhkan pemasaran perniagaan.