Sains Kesihatan: Kimia Bahaya dalam Makanan proses - Hanoon N. A , Norfarizan (Dewan Bahasa dan Pustaka, 2011)
Bahan kimia yang menyebabkan kanser ditemui dalam pelbagai jenis makanan termasuk kerepek