USM Terus Hargai Atlet Dan Tambah Baik Prasarana Sukan USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
PULAU PINANG, 15 Mei 2018 – Majlis Anugerah Sukan (MAS) terus dilaksanakan oleh Universiti Sains Malaysia (USM) bagi tahun ke-40 bagi menghargai jasa dan pengorbanan para atlet serta kecemerlangan dalam pelbagai peringkat. Menurut Naib Canselor USM, Profesor Datuk Dr. Asma Ismail, kecemerlangan dalam sukan bukan hanya untuk para pelajar tetapi kecemerlangan sukan dalam kalangan staf di USM juga tidak kurang pentingnya.