USM Cemerlang Rangkul 11 Emas Di ITEX 2018 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
KUALA LUMPUR, 11 Mei 2018 - Universiti Sains Malaysia (USM) meneruskan kecemerlangan inovasi penyelidikan apabila berjaya merangkul 11 emas, 8 perak dan 1 gangsa di Pameran Rekacipta, Inovasi dan Teknologi Antarabangsa (ITEX 2018) ke-29 yang berlangsung di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC) di sini hari ini.