PPSK Jalin Kerjasama Dengan Istanbul Medeniyet University - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
KUALA LUMPUR, 15 Mei 2018 – Satu majlis penyerahan dokumen perjanjian persefahaman (MoU) antara Pusat Pengajian Sains Kesihatan (PPSK) Kampus Kesihatan Universiti Sains Malaysia (USM) dan Istanbul Medeniyet University telah diadakan di Hotel Istana Kuala Lumpur hari ini. Majlis penyerahan persefahaman ini dihadiri oleh Dekan PPSK Profesor Dr. Norazmi Mohd Nor dan Dr. Zuraida Zainun manakala pihak Istanbul Medeniyet University pula diwakili oleh Profesor Mahmud Tayyar Kalcioglu.