Geh Cheow Lin Terima Anugerah Warna Ungu Universiti - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
PULAU PINANG, 15 Mei 2018 – Atlet sukan Perahu Layar, Geh Cheow Lin dinobatkan sebagai penerima Anugerah Ungu Universiti di Majlis Anugerah Sukan ke-40 Universiti Sains Malaysia (USM) kelmarin. Cheow Lin menerima anugerah tertinggi tersebut kerana telah menunjukkan pencapaian yang cemerlang di peringkat kebangsaan dan antarabangsa termasuk di Sukan SEA Kuala Lumpur 2017.