Warga Kampus Meriahkan Pelancaran #USMfit - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
USM, PULAU PINANG, 2 Mei 2018 – Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Datuk Dr. Asma Ismail pagi ini melancarkan Program #USMFIT peringkat Kampus Induk, Kampus Kejuruteraan dan Institut Perubatan dan Pergigian Termaju (IPPT) bagi mewujudkan warga kampus yang membudayakan aktiviti sukan dan pengamalan gaya hidup sihat.