USM Terus Anjur Program ‘A Day For Heaven Kids 3.0’ - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
USM, PULAU PINANG, 30 April 2018 - Program ‘A Day For Heaven Kids’ yang diadakan baru-baru ini merupakan salah satu program tahunan yang dirancang pelajar kursus pendidikan khas tahun tiga di bawah Persatuan Ilmu Pendidikan, Universiti Sains Malaysia (USM). Penganjuran projek ini adalah untuk memberi peluang kepada mahasiswa dan mahasiswi jurusan Pendidikan Khas USM melibatkan diri secara aktif dan holistik dari segi perancangan, pengorganisasian, pengurusan dan pentadbiran.