USM Raikan Anggota Jabatan Bomba Dan Penyelamat Pulau Pinang - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
USM, PULAU PINANG, 3 Mei 2018 – Universiti Sains Malaysia (USM) hari ini meraikan anggota-anggota dari Jabatan Bomba dan Penyelamat Pulau Pinang yang telah menjalankan tugas dengan penuh dedikasi dan komitmen demi memastikan keselamatan warga Kampus sentiasa dalam keadaan yang baik dalam satu majlis yang ringkas tetapi amat bermakna di Anjung Jannatun, kediaman rasmi Naib Canselor USM.