Profesor Dr. Nik Hazlina Rangkul Anugerah Buku Negara 2018 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
KUBANG KERIAN, 30 April 2018 – Pensyarah Unit Perkembangan Kesihatan Wanita (UPKW), Kampus Kesihatan, Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dr. Nik Hazlina Nik Hussain terus mengharumkan nama USM apabila dinobatkan sebagai pemenang penulis Buku Perubatan Terbaik bagi Kategori Pengajian Tinggi oleh Yayasan Pembangunan Buku Negara (YPBN).