Pensyarah Usm Wakili Negara Ke Pertandingan Famelab Peringkat Antarabangsa Di UK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2018)
PULAU PINANG, 5 Mei 2018 – Pensyarah Pusat Pengajian Sains Kajihayat Universiti Sains Malaysia (USM), Dr. Siti Khayriyyah Mohd Hanafiah telah mengharumkan nama universiti apabila dinobatkan sebagai juara pertandingan akhir FameLab Malaysia 2018 peringkat kebangsaan yang diadakan di Kuala Lumpur baru-baru ini sempena persidangan Going Global Conference.